Weboldal készítés
és karbantartás

Valaki csak az elérhetőségeit és főbb adatait szeretné megadni, de egy weboldalnak ennél több célja van. Egy modern és jól felépített honlap, betonbiztos alapokkal több látogatót, vevőt és ügyfelet tud hozni. Fontos az átláthatóság, ugyanis a látogatóknak könnyedén és gyorsan meg kell találniuk azt amit keresnek.

A weboldalakat WordPress tartalomkezelővel készítem, amelynek nagy előnye, hogy könnyen kezelhető, ezért az egyedi készítésű weboldalakat más hozzáértő is módosíthatja, fejlesztheti.

Amennyiben nem akarsz a későbbiekben fizetni másnak a karbantartásokért vagy tartalomfelöltésekért, úgy te is könnyedén végezhetsz módosításokat.

Egy honlap nagyon sokféle lehet, az egyszerű bemutatkozó weboldaltól a webáruházig. Mivel nincs két egyforma webes felület, ezért az ár több tényező függvénye. Az igényfelmérő űrlap kitöltése után egyedi árajánlatot fogok küldeni számodra, amely tartalmaz minden költséget.

Weboldal készítés és arculattervezés elérhető áron

Weboldal karbantartás

Szeretnéd, hogy a weboldalad biztonságosan üzemeljen és mindig naprakész legyen? Fontos a karbantartás, hogy a honlap tartalomkezelője és a bővítmények mindig a legfrissebbek legyenek.

Weboldalad védelmének ezek a főbb alapjai. Lehet, hogy hetekig nem jó a weboldalad, de te nem is tudsz róla, így nagyon sok látogatótól, ügyféltől és vásárótól tudsz elesni. Adatbázisod és honlapod biztonsági mentése nélkül, ha valami baj történik újra ki kell fizetned egy webfejlesztőnek a készítés díját. Ugye ezt te sem szeretnéd?

Az elmúlt évek alatt rengeteg vállalkozásnak és cégnek segítettünk munkáinkal. Legyen szó csupán egy logóról, névjegykártyáról vagy teljes arculat kialakításáról. Sokaknak készítettünk weboldalt, illetve webáruházat.

Munkáink.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue