Webáruház készítés
és karbantartás

Miért jó egy webshop?

Az első pillanatban legtöbbünknek eszébe sem jut, hogy milyen sok előnnyel jár, ha belevágunk egy webáruházba.

Sokan a könnyű bevétel és az automatizáltság miatt kezdenek bele, viszont ezen felül egy saját webáruház olyan sok előnnyel jár amelyek nagy részét a működtetés közben vehetjük észre.

Számtalan esetben Facebookon keresztül próbálják meg értékesíteni termékeiket, ugyanakkor ez nem mindig hoz akkora sikert mint várnák.

Ne csak áruld a termékeid, hanem add is el őket.

Miként tudod ezt megtenni?

Egy letisztult, a mai igényeknek megfelelő reszponzív honlap nem sugall mást, csak profizmust és biztonságot. A cél minden esetben az, hogy az emberek felé minőséget közvetítsünk, akkor Facebookon mellett elengedhetetlen egy webáruház is.

Többek között ezen keresztül tudsz promóciós kódokat létrehozni, hírlevelet és ingyenes tudásanyagokat kiküldeni, termékeket kategorizálni, illetve a látogatók és vevők viselkedését figyelemmel kísérni. Nyomon követhetjük azt, hogy milyen termékeket nézett meg vagy hol akadt el a vásárlási folyamat során… és így tovább. Tehát láthatjuk, hogy rengeteg funkció áll rendelkezésünkre.

Webáruház karbantartás

Szeretnéd, hogy a weboldalad biztonságosan üzemeljen és mindig naprakész legyen? Fontos a karbantartás, hogy a honlap tartalomkezelője és a bővítmények mindig a legfrissebbek legyenek.

Weboldalad védelmének ezek a főbb alapjai. Lehet, hogy hetekig nem jó a weboldalad, de te nem is tudsz róla, így nagyon sok látogatótól, ügyféltől és vásárótól tudsz elesni. Adatbázisod és honlapod biztonsági mentése nélkül, ha valami baj történik újra ki kell fizetned egy webfejlesztőnek a készítés díját. Ugye ezt te sem szeretnéd? Nincs hozzá érzéked vagy egyáltalán nem is akarsz ezzel foglalkozni? Akkor bízd magad egy szakértőre. Mindig a megelőzés a legolcsóbb megoldás. 

Az elmúlt évek alatt rengeteg vállalkozásnak és cégnek segítettünk munkáinkal. Legyen szó csupán egy logóról, névjegykártyáról vagy teljes arculat kialakításáról. Sokaknak készítettünk weboldalt, illetve webáruházat.

Munkáink.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue