Weboldalkészítés menete

01

Igényfelmérés

Emailben vagy az árajánlat fülön leadott elképzelések, kérések feldolgozása.

02

árajánlat elkészítése

Feldolgozott adatok alapján egyedi árajánlat elkészítése és elküldése a megrendelőnek.

03

szerződéskötés

Belefoglalva a határidőket, fizetési feltételeket és jogokat.

04

látványterv elkészítése

Átbeszéljük a weboldal funkcióit és tartalmait és elkészítem a látványtervet.

05

weboldal készítése

Amennyiben a látványterv elfogadásra került úgy  elkezdem a weboldal alapjait.

06

tartalom feltöltés

Alapok elkészítése után jön a tartalomfeltöltés. (képek és szövegek).

07

weboldal élesítése

Tesztelések után esetleges módosítások után a honlap élesítése és átadása.

08

üzemeltetés

Weblap megfelelő működéséhez folyamatos karbantartás és ellenőrzés szükséges.

Minden honlap más és más

Valaki csak az elérhetőségeit és főbb adatait szeretné megadni, de egy weboldalnak ennél több célja van. Egy szépen megdizájnólt és jól felépített honlap, betonbiztos alapokkal több látogatót, vevőt és ügyfélt tud hozni. Látogatóinknak meg kell találniuk amit keresnek, ezért átláthatónak kell lennie, hogy könnyen eltudjanak igazodni rajt. Weboldalakat a WordPress tartalomkezelővel készítem, ennek több előnye is van. Könnyen kezelhető, ezért az egyedi készítésű weboldalakat más hozzáértő is módosíthatja, fejlesztheti.

Amennyiben nem akarsz későbbiekben fizetni másnak a karbantartásokért vagy tartalomfelöltésekért úgy te is könnyedén végezhetsz módosításokat. Egy weboldal nagyon sékféle lehet, az egyszerű alaptól a webáruházig. Mivel nincs két egyforma honlap, ezért az ár több tényező függvénye. Árajánlatot kitöltve részletes leírást tudsz adni milyen weboldalra van szükséged, így egyedi ajánlatot tudok küldeni számodra, amely tartalmaz minden költséget.

Weboldal karbantartás

Szeretnéd, hogy a weboldalad biztonságosan üzemeljen? Fontos a karbantartás, hogy a honlap  tartalomkezelője, a bővítmények mindig a legfrissebbek legyenek. Weboldalad védelmének ezek a főbb alapjai. Adatbázisod és honlapod biztonsági mentése nélkül, ha valami baj történik újra ki kell fizetned egy webfejlesztőnek a készítés díját. Ugye ezt te sem szeretnéd? Nincs hozzá érzeked vagy egyáltalán nem is akarsz ezzel foglalkozni, hogy te saját magad végezd el ezeket a lépéseket, akkor bízd egy szakértőre. Mindig a megelőzés a legolcsóbb megoldás. Lehet, hogy hetekig nem jó a weboldalad, de te nem is tudsz róla, így nagyon sok látogatótól, ügyféltől és vásárótól tudsz elesni.

Learn More

WEB

tervezzük meg az Arculatod

Egyedi megjelenés
vállalkozásodnak!

Az arculattervezés minden vállalkozás és cég számára megéri. Amennyiben szeretnéd bemutatni és reklámozni vállalkozásod szolgáltatásait úgy neked is egyedi arculatra kell alapozni a marketing tevékenységed. Vállalkozásod, szolgáltatásaid minőségét mutatja be az arculatod, így ennek is minőséginek kell lennie.

Arculati elemek a logó, névjegykártya, céges papír, boríték, cégtábla, mappa és egyedi bélyegző. Célom, a lehető legjobban kielégíteni megrendelőm igényeit. Teljes vállszélességgel vetem bele magam és nyújtok neked segítséget offline és online megjelenésedhez, mellyel könnyedén erősítheted vállalkozásod vagy céged.

Bertalan Design szolgáltatások logó tervezés

Árajánlat